Még a mentősökbe is beleállt a sofőr, aki porschéjával letarolta fél Budapestet

Forrás: Bors -
ütközés mentő gázolás sérülés baleset Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gázolás után fémkarók, lámpaoszlop, tűzcsap, kiömlött olaj lepte el az utcát. A sofőrt csak rendőrök tudták a mentőbe tenni.

Csütörtökön este Porschéval szenvedett balesetet egy nő Budapesten. A Széll Kálmán tér irányából a Retek utcához ért, amikor a jármű felett elvesztette az uralmat. A 49 éves sofőr letarolt nyolc parkolásgátló-fémkarót, egy tűzcsapot, kidöntött egy lámpaoszlopot, és kárt tett egy villanyszekrényben is.

A brutális balesetben a luxusautó totálkárosra tört, de a nő életét valószínűleg a bekapcsolt biztonsági öv és a csapódásokat következtében azonnal működésbe lépő légzsák mentette meg - írja a Bors.

A luxusautó totálkárosra tört az ütközés következtében. Forrás: Bors

A sofőr a törött Porschéból a tűzoltók segítségével szabadult ki. A mentők azonnal kórházba szállították, a rendőrség még vizsgálja az eset körülményeit. A nőnek óriási szerencséjére volt, könnyebb sérülésekkel megúszta a brutális ütközést.

A súlyos baleset miatt a járművezetőt a helyszínen nem szondáztatták meg. A kórházban vért és vizeletmintát is vettek tőle, hogy kiderítsék, alkohol vagy egyéb, tudatmódosító szer hatása alatt áll-e. A szemtanúk szerint a nő nagyon zavartan viselkedett, balhézott a mentősökkel, és csak a rendőrök segítségével tudták a mentőkocsiba betenni.

Szerencsére senki nem tartózkodott az érintett út menti járdarészeken.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.