A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy 39 éves férfi ellen szexuális erőszak, személyi szabadság megsértése és súlyos testi sértés bűntette miatt.

A vádirat szerint a vádlott 2020 április végén miskolci lakására hívta volt élettársát, akit féltékenységből először szóban felelősségre vont annak korábbi párkapcsolatai miatt, majd több alkalommal a fején ököllel megütötte. A menekülni próbáló nőt a hajánál fogva megragadva visszahúzta, térdre kényszerítette és sérelmére szexuális cselekményt hajtott végre. Ezután a sírva könyörgő sértettet lemeztelenítette, és sérelmére ismét szexuális erőszakot követett el.

A nő kétségbeesésében, hogy megpróbálja elkerülni a további bántalmazást, kedvesen viselkedett a vádlottal. Miután lefeküdtek aludni, a sértett megpróbált kimenekülni a lakásból, de a vádlott újból visszatartotta, arcon ütötte, amitől eleredt az orra vére. Ezt követően a vádlott egy késsel a nő mindkét lábát és vállát is több alkalommal megszúrta, amely erős vérzéssel járt.

Az éjszaka folyamán még újabb ökölütésekkel a sértett arccsontját és orrcsontját is eltörte. A már öntudatlan és ájult nőt az ágyhoz kötözte. A vádlott a sértettet több mint fél hónapig bezárva tartotta a lakásban, többször bántalmazta, és napi rendszerességgel megerőszakolta. A nőnek akkor sikerült elmenekülnie, amikor megígérte, hogy vissza fog költözni hozzá.

Az ügyészség a letartóztatásban lévő büntetett előéletű erőszakos, többszörös visszaesőnek minősülő vádlottal szemben fegyházbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott a bíróságnak -írja  az ügyészség honlapja.

Képünk illusztráció.Forrás: Shutterstock