Felfoghatatlan, amit 15 hónapos gyermekével tett a Floridában élő édesanya. A hatgyermekes Precious Leslie Bland fürdővízbe fojtotta legkisebb gyermekét. Brutális tette előtt Jézus eljövetelét, valamint a koronavírus pusztítását taglalta.

Könyörtelenül kivégezte 15 hónapos gyermekét a floridai édesanya, aki fürdővízbe fojtotta kisbabáját. A hatgyermekes anya a család többi tagját sem kímélte: minden családtagját próbálta megkeresztelni a fürdőkádban.

"Ideges volt, Jézus Krisztus visszatéréséről magyarázott, és azt is mondta, hogy a koronavírus mindenkit megöl. Ragaszkodott hozzá, hogy meg kell keresztelkednünk" - magyarázta Bland férje.

A férj továbbá elmondta, hogy 15 hónapos gyermekükkel kezdte, akit végül megfojtott a kádban. A férfi azonnal rohant a gyermekéhez, ám ekkor Blanddel dulakodni kezdtek, aki 16 éves lányáért kiáltott, hogy hozzon neki egy kést. A kamasz szót fogadott, ám a 38 éves családanaya végül őt is, és gyermekei apját is megkéselte.

Az anya  beismerte, hogy a kisbabát szándékosan ölte meg, illetve férjére és tinédzser lányára is szándékosan támadt késsel. Az elmeállapota vitatott - írja a Law&Crime.