Egyre több részlet derül ki a Dunakeszin történt tragédiáról, ahol egy 54 éves férfi hidegvérrel gyilkolta meg a családját. Úgy tudni, a kisfia hazavitelének időpontján kapott össze az egy ideje külön élő B. Zoltán és volt párja, O. Melinda. 

"Melinda és Zoltán már nem voltak együtt, Zoli mindig elvitte láthatásra közös, hét éves gyereküket, Maximiliant. Hozzátette, hogy a férfit soha nem engedték be a lakásba, mindig az utcán adta át Maxit az anyukájának, most is ott kezdtek vitatkozni. Hogy ezt a gyermek ne hallja, beküldték őt a házba. Zoltán először Melindát és Évikét lőtte le, egyetlen lövéssel, majd az egyik neve elhallgatását kérő szemtanú szerint a hangokra szaladt ki Maxi, és megkérdezte apját: "Apu, te lelőtted anyuékat?" - mesélte egy szemtanú. 

Fotó: Koncz Márton - Origo

Melinda új párja, Tamás a Borsnak elmondta, 12 éve ismerték egymást, de csak három hónapja alkottak egy párt, közös családot terveztek. A férfi azt gyanítja, Maxi elmondhatta az apjának, hogy édesanyjának új párja van, Zoltán ezért kattanhatott be és végezhette ki az egész családot. 

Tamás azt is felidézte, miként értesült a tragédiáról: eleinte nem gondolta, hogy az ő párjáról van szó.