Tragikusan fiatalon hunyt el az X-Faktor sztárja: ő volt az egyik mentor kedvenc énekese

Forrás: Shutterstock -
X-Faktor gyász mentor tragédia X-Factor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyászhírt az énekes felesége jelentette be közösségi oldalán.

Tragikusan fiatalon, mindössze 49 éves korában elhunyt az amerikai X-Factor sztárja, Freddie Combs. A férfi még 2012-ben szerepelt a műsorban, és a zsűriben helyet foglaló Simon Cowell egyik személyes kedvence volt.

A férfi egész életében extrém túlsúllyal küzdött, volt, amikor 417 kilót nyomott. A műsorban való szerepléskor már "csak" 235 kiló volt, de a színpadra a felesége tolta fel egy speciális kerekesszékben, a túlsúlytól ugyanis járni sem tudott, így abban adta elő produkcióját. Simon azt mondta neki akkor, hogy bár remek hangja van, amíg nem jön helyre egészségügyileg, nem vállalja a mentorálását.

A férfi felesége, Kay azt írta közösségi oldalán, hogy Simon már a halálát megelőző napon tudta, hogy meg fog halni, ő pedig végig mellette volt. A férfit végül veseelégtelenség vitte el - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.