Talajmenti fagyokat felmelegedés követ: erre számíts a héten

hétvége időjárás ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár most már előkerültek a pulóverek és az őszi kabátok, mégsem kell végleg elbúcsúzni a jó időtől. A hétvége kellemes meglepetést tartogat. 

Kedd


A napsütés mellett erősen megnövekszik a gomolyfelhőzet, de inkább csak északkeleten fordulhat elő zápor. Az északias szél megélénkülhet. Hűvös időnk lesz: reggel 5 (néhol már lesz talajmenti fagy), délután 17 fok körül alakul a hőmérséklet.

Szerda


Erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és észak felől szórványosan fordul elő eső, záporeső. Többfelé lesz élénk, néhol erős az északi szél. 13 és 19 fok közötti értékeket mérhetünk.

Csütörtök


A hajnalban képződött pára-, és ködfoltok feloszlása után napos, gomolyfelhős idő alakul ki. Csapadék nem lesz. Reggel 5 fok körül, délután 14 és 20 fok között valószínű a hőmérséklet.

Péntek


Változóan felhős lesz az ég, északkelet felé haladva több felhővel. Csak északkeleten fordulhat elő zápor. Az északnyugati szél megerősödik. 20-22°C köré erősödik a nappali felmelegedés.

Forrás: Shutterstock

Hétvége


Napos, száraz időre van kilátás. Tovább melegszik a levegő, délutánonként már 19-25 fok várható - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.