Képtelen volt elfogadni a magyar édesanya, hogy kisfiát, Alexet a ideiglenesen az édesapjánál helyezték el, ezért egészen Olaoszországig szökött a gyermekével, ahol brutális módon végzett vele.

A bíróság a múlt héten döntött a gyermek elhelyezésével kapcsolatban, akit ideiglenesen az édesapjának ítéltek. Ebbe a magyar édesanya képtelen volt belenyugodni. Múlt pénteken kellett volna a nőnek átadnia a gyermeket, de ő ehelyett Olaszországba szökött vele és brutális módon végzett vele.

Forrás: Shutterstock

Az anya péntek délelőtt kést vett magához és a babakocsiban ülő gyermekét a nyakán, a mellkasán és a hasán is megszúrta. Majd a holttestet egy élelmiszerüzlet pénztárjának a szalagjára helyezte, és lefotózta, hogy a volt párjának elküldje.

A kiérkező mentősök hosszú percekig próbálták újraéleszteni a kétéves gyermeket, de már nem tudták megmenteni az életét. A nőt bevitték a helyi rendőrörsre, ahol olyan zavart állapotban volt, hogy azt se tudta elmondani, milyen kapcsolatban állt az elhunyt kisfiúval - írja a Bors.

"Nincsenek szavak arra, ami történt. Egész Cittá Della Pievét megrázta és sokkolta az eset, és csak erre a kétéves angyalkára tudok gondolni" - nyilatkozta a város polgármestere, Fausto Risini.

Borzalmas: fürdővízbe fojtotta gyermekét az édesanya - ezzel magyarázta brutális tettét (18+)