Folytatódik Esztergályos Cecília kálváriája: várhatóan ekkor engedik ki a kórházból

Forrás: Life TV -
Esztergályos Cecília műtét kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Esztergályos Cecília ismét kórházba került. A Kossuth-díjas színésznő egyelőre nem szeretne a miértekről beszélni, de az kiderül, hogy valószínűleg a jövő hétvégén szabadul a kórházból. 

Esztergályos Cecília a közösségi oldalán osztotta meg a rossz hírt, hogy visszekerült a kórházba.

- írta Facebook oldalán a színésznő, akinek a kálváriája már hónapok óta tart. Esztergályos Cecíliát júliusban műtötték meg először, amikor egy rossz mozdulatnak köszönhetően kiugrott a csipője. Szeptember végén azonban ismét kés alá kellett feküdnie, ugyanis rosszul lett a színpadon és azonnal kórházba kellett szállítani. Esztergályos Cecília a Facebook-oldalán számolt be róla, hogy valószínűleg csak januárban állhat újra színpadra.

Esztergályos Cecíliát várhatóan jövő hétvégén engedik ki a kórházból. Forrás: Life TV

A művésznő tegnap újra kórházba került, a miértekről azonban egyelőre nem tájékoztatta rajongóit. A Ripost próbált utána járni, mi történhetett, de Esztergályos Cecília egyelőre csak annyit mondott:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.