Dráma Budapesten: félmeztelen férfi esett össze a Baross utcában - nem tudták megmenteni

Forrás: Shutterstock -
rendőrség dráma Baross utca Budapest rendőrautó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ráugrott a rendőrautóra, majd rosszul lett az intézkedés közben egy férfi a VIII. kerületben. A rendőrök megpróbálták újraéleszteni, közben mentőt hívtak, de a férfi életét már nem sikerült megmenteni.

Egy félmeztelen ember ugrott rá Budapesten, a VIII. kerületi Baross utcában az úttesten előtte megálló járőrautóra 2021. október 19-én 12 óra 40 perc körül. A rendőrök igazoltatni próbálták a láthatóan zavart férfit, ő azonban ellenszegült, ezért megbilincselték - írja a police.hu.

Az intézkedés közben az ismeretlen hirtelen összeesett, a rendőrök ezért azonnal levették a bilincset, és megkezdték az újraélesztést, amit a kiérkező mentők folytattak - de már nem lehetett megmenteni az életét.

Ráugrott a rendőrautóra, majd rosszul lett az intézkedés közben egy férfi a VIII. kerületben. Forrás: Shutterstock

A jelenlegi adatok szerint nincs összefüggés a haláleset és a rendőri intézkedés között. A Budapesti Rendőr-főkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a körülményeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.