A rendőrség közölte, hogy egy 35 éves férfi megerőszakolt egy nőt a vonaton Pennsylvaniában, az utasok közül pedig senki nem lépett közbe. 

Sokkoló esetről adtak hírt a pennsylvaniai hatóságok: október 13-án este egy nőt megerőszakoltak a vonaton, az utasok pedig végignézték. Senki nem lépett közbe, senki nem segített a nőnek, és senki nem is értesítette a hatóságokat. "Meg vagyok döbbenve, nincsenek rá szavak" - mondta az esetről a rendőrfelügyelő, Timothy Bernhardt. 

Senki nem segített a nőn - Képünk illsutrációForrás: Shutterstock

A bántalmazás este 11 óra körül történt, a kamerák pedig az egészet rögzítették, így a tettest sikerült a rendőröknek azonosítaniuk és elfogniuk. A hatóságokat végül a vonat személyzete értesítette, amint észlelték a történteket. A rendőrfelügyelő hozzátette, egyszerűen felfoghatatlan számára, hogy miért nem tettek semmit az utasok, amikor pontosan látták, min megy keresztül a nő, hiszen minden a szemük előtt történt. 

A rendőr azt is elmondta, a bántalmazott nő a körülményekhez képest jól van, a sérüléseit kórházban kezelték - írja a Yahoo.