Gyilkossággal vádolnak egy 28 éves texasi férfit, aki könyörtelenül összeverte barátnője 11 hónapos kisbabáját. Mivel az édesanya nem akadályozta meg a durva bántalmazást, így őt is vád alá helyezték. 

A texasi rendőrkapitányság letartóztatta Joshua Deshaun Lowe-t, aki agyonverte a 11 hónapos Javontae Neeley-t. Lowe a kórházba vitte a kisbabát és azt állította, hogy megfulladt egy hot dogtól. Az orvosok azonban kételkedtek ebban, ugyanis a baba fizikai sérülései nem fulladásra utaltak. Lowe ezután azt állította, hogy leejtette a csecsemőt és a gyermek beütötte a fejét az asztalba - írja a Law & Crime.

A valóság azonban ennél drámaibb volt: az édesanya bevallotta, hogy többször szemtanúja volt annak, hogy a férfi fizikailag bántalmazta gyermekeit. A kis Javontae-t legalább tízszer ütötte arcon egy bokszkesztyűvel, akinek olyan komoly sérülései lettek, mint retinavérzés, erős fejsérülés, különböző zúzódások és bordatörés. 4 éves testvérét is többször bántalmazta, az édesanya pedig sosem lépett közbe.

Lowe jelenleg börtönben van, ha bűnösnek találják, akkor halálbüntetésre vagy szabadlábra helyezés nélküli életfogytiglanra ítélik. Az édesanya, Wedgeworth életfogytiglani börtönbüntetésre számíthat.