Botrányosan viselkedett egy férfi a reptéren, hosszú időbe telt, mire sikerült ártalmatlanná tenni. Azzal fenyegetőzött, hogy megöli az ott dolgozókat.

A 44 éves Frank Towers múlt pénteken randalírozott a Minneapolisban található St. Paul repülőtéren. Az amerikai férfi azzal hívta fel magára az utasok és a személyzet figyelmét, hogy odibálni kezdett. Azzal fenyegetőzött, hogy megöli Közlekedésbiztonsági Ügynökség egyik alkalmazottját. Megfogta az elválasztó szalagot tartó oszlopot, meglendítette és a dolgozók felé hajította.

Képünk illusztrációForrás: Police.hu

A biztonsági szolgálat emberei megkérték a férfit, hogy hagyja abba a randalírozást és menjen távolabb a dolgozóktól, de nem tudták lecsillapítani Towerst, aki azt kiabálta, hogy "ez egy szabad ország", azt csinál, amit akar. A rendőrök az erősítés megérkezéséig megpróbálták ártalmatlanná tenni az őrjöngőt, aki csapkodott, és majdnem megsebesítette az egyik tisztet.

Towerst végül sikerült elfogni és őrizetbe venni, ám az igazi meglepetés csak ezután következett. Amikor a nyomozás során visszanézték a reptér biztonsági kameráinak felvételeit, akkor vették észre, hogy Tower a támadást megelőzően félrevonulva meztelenre vetkőzött és maszturbált a reptéren. A férfinek nem ez volt az első botránya, jelenleg is függőben van három rendőrségi ügye - írja a DailyStar.