Tragikus vége lett a magyar mulatóssztár házibulijának: tízen megfertőződtek koronavírussal, egyikük meghalt

COVID-19 házibuli koronavírus-fertőzés koronavírus fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyászba borult a mulatósvilág, mióta egy bogácsi házibuli tragédiába fulladt. A résztvevők közül tízen koronavírussal fertőződtek meg: egyikük, Csaba a parti után 23 nappal meghalt. 

Bogácson egy remek hangulatú házibuli fordult tragédiába Sihell Ferry mulatóssztárnál. Összesen tízen fertőződtek meg koronavírussal: maga a házigazda is megbetegedett; egyik vendége a találkozó után mindössze 23 nappal életét vesztette. Az elhunyt, Csaba temetése hétfőn volt, Ferry ekkor kísérte el barátját utolsó útjára. Barátaik, Csocsesz, Kaczor Feri, Baby Gabi, Jessy és Didi is gyászolnak, de a járvány miatt ők nem tudtak részt venni a temetésen. A férfi egyébként hat évvel ezelőtt egy második esélyt kapott az élettől, új tüdőt kapott.

Bogácson egy remek hangulatú házibuli fordult tragédiába Sihell Ferry mulatóssztárnál Forrás: Facebook/Sihell Ferry hivatalos oldala

"Nagyon jó barátot veszítettünk el, aki rendkívül közel állt a szívünkhöz, fájó erről beszélni. Minden vendég be volt oltva, mégis pár nappal a találkozó után összesen tízen produkáltunk pozitív koronavírustesztet, köztük én, a feleségem és Csaba" - nyilatkozta a Blikknek az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.