Eddig titokban tartották, most viszont a rendőrség jelentette be, hogy egy hajléktalan férfi ellen indítottak eljárást, aki másfél év alatt két embert is meggyilkolt Salgótarjánban.

Idén januárban történt, hogy a 45 éves, hajléktalan M. Szabolcs a Salgótarján belterületén található híd alatt szóváltásba keveredett egy nővel. A férfi a vita hevében kést rántott és többször is megszúrta ismerősét, aki a helyszínen belehalt sérüléseibe. A rendőrség letartóztatta a férfit, ám csak ezután derült ki, hogy nem most először gyilkolt!

IllusztrációForrás: Thinkstock

M. Szabolcs 2020 nyarán élettársával, V. Szilviával szerelemféltés miatt több késszúrással végzett egy másik hajléktalan férfivel. A holttestet ráadásul a nő segítségével megpróbálta eltüntetni. A testet viszont most felfedezték a rendőrök, ugyanis a férfi megtört, és bevallotta korábbi tettét is.

A nyomozóhatóság több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást, a vizsgálatot lezárta és az iratokat átadta az ügyészségnek - írja a Police.hu