A jemeni származású háziorvost a betegei szexuális zaklatása miatt jelentették fel, ám a történet egyre bizarrabb.

A Blikk  úgy tudja, hogy a férfi hosszú évek óta úgy praktizálhat Budapesten, hogy nyomozás indult ellene egy 14 év alatti lány megerőszakolásáért. Az orvossal szemben szexuális erőszak és személyi szabadság megsértése miatt indult eljárás.

A férfi még 2016-ban, egy buszon ismerkedett meg a kiskorú, mentálisan sérült lánnyal, akit elcsalt magához, majd akarata ellenére háromszor is megerőszakolta. A lap információ szerint az eset után a lány feljelentést tett, és az általa elmondottak alapján a nyomozás elindult. Később azért szüntették meg, mert a lány 2018-ban véget vetett az életének, az ő beszámolóján kívül pedig nem volt más bizonyítéka a nyomozó hatóságnak.

Azóta két hasonló ügyben is eljárás indult a doktorral szemben. Az orvosról a páciensek körében az a hír járta, hogy nem szabad egyedül hagyni női betegekkel, mert tapogatja őket. Az eset ellenére az orvos tovább praktizált, ám a lábán nyomkövető volt.

Forrás: Shutterstock

A férfi idén nyáron egy budapesti rendelőintézetben a vizsgálóágyon fekvő, kiszolgáltatott helyzetben lévő női beteget összevissza fogdosta. Az asszony panasszal élt az orvossal szemben, a történtekről a Nemzeti Védelmi Szolgálat is értesült, és feljelentést tett a Budapesti Rendőr-főkapitányságon.

A doktor ellen szexuális kényszerítés gyanúja miatt indult nyomozás. A lap megkereste a Magyar Orvosi Kamarát, ahol arról érdeklődött, hogyan dolgozhatott az orvos nyomkövetővel a lábán, de azt mondták, nincs információjuk az üggyel kapcsolatban.