Autóbalesetet szenvedett a magyar olimpikon, miután kiszállt a kocsiból, összeesett

összeesett baleset olimpikon autóbaleset Burián Katalin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A durva baleset Budapesten, a Kosztolányi Dezső téri nagy kereszteződésben történt. Burián Katalin épp a piros lámpánál várakozott autójában, amikor egy másik autó belecsapódott.

Burián Katalin az Instagram-oldalán beszélt balesetéről. Az úszó elmondta, hogy a másik autó sofőrje elhajtott, miután hátulról belecsapódott, miközben ő a piros lámpánál állt a Kosztolányi Dezső téri kereszteződésben - írja a Bors.

"A csapódásnál annyira bevertem a fejem, hogy amikor megpróbáltam kiszállni a kocsiból, összecsuklottam a földre, de szerencsére nem ájultam el, csak nagyon elszédültem" - mesélte közösségi oldalán Burián Katalin. Hozzátette, a baleset okozója kiszállt az autóból és odament hozzá, megkérdezte, jól van-e, miközben a földön ült.

"Mondtam, hogy nem, nagyon bevertem a fejem, nem tudok felállni. Kérek pár percet. Nem volt tiszta a tudatom, a nő mit sem törődve ezzel mondta, hogy ne hívjunk rendőrt. De én mondtam, hogy nekem muszáj, mert céges kocsi" - emlékezett vissza az olimpikon úszó, aki ekkor még mindig a földön ült.

Egy szemtanú kiszállt az autóból, és megkérdezte, hogy hívjon-e mentőt, próbált segíteni Katalinnak, ezután számonkérte a nőt, hogya szaladt ekkora erővel az úszó autójába. A nő erre csak hajtogatta, hogy nem tudja, majd elkezdte sürgetni az olimpikont, hogy szálljon vissza az autójába, és menjek arrébb egy kicsit, hogy ne okozzanak dugót.

"Tudom, hogy sosem szabad elhajtani a helyszínről, de nem voltam tisztán a tudtomnál. Nem tudtam felmérni, hogy mi történik. Előre gurultam 1 métert oldalra és megálltam. Ő kikerült és elhajtott, de mivel nem láttam rendesen az ütközés után, nem is láttam merre ment" - mondta az úszó, aki nem emlékszik a rendszámra, sem az autó típusára.

"Jött segítségem, hívtak rendőrt, helyszíneltek, elkezdték a nyomozást, szerencsére rengeteg kamera van ott, így majd meg lesz a tettes. A fejem miatt muszáj volt bemennem a kórházba, szerencsére megúsztam 'csak' agyrázkódással" - írta Katalin.

Elmondta, nagyon elszomorítja, hogy egy jómódú, autója alapján igen tehetős nő magára hagy egy láthatóan sérült, nem beszámítható embert. Az idős bácsinak, aki segített neki, köszönetet mondott.

"Annyi maradt meg, hogy egy sötét városi terepjáró kocsija volt, nem emlékszem márkára, sem rendszámra. Szőke, magas, nagyon jómódúnak tűnő, kb. 40-50-es nő volt. Az anyagi kár nem érdekel, ez egy autó, pótolható, javítható. De nagyon zavar, hogy már félek autóba ülni, mert hiába tartom be a kreszt, 1 év alatt már harmadjára jöttek úgy belém, hogy én gyanútlanul álltam a pirosnál, de ez volt az első, amikor bajom is lett..." - zárta az olimpikon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.