pénz a templom vécéje mögött vízvezeték-szerelő sokkot kapott a vízvezeték-szerelő hihetetlen felfedezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokkos állapotba került az a munkás, aki egy amerikai templom mellékhelyiségében dolgozott éppen. A férfi észrevette, hogy valami el van rejtve a vécé mögötti falban.

Justin Cauley a houstoni Lakewood Church épületében dolgozott, amikor a templom mellékhelyiségének falába benyúlva váratlan dologot tapintott ki. Egy boríték akadt a kezébe, ám az igazi sokk akkor érte, amikor kinyitotta a csomagot. Levelek helyett 600 ezer dollárnyi készpénzt talált a vécé mögé rejtve.

Ennyi pénzt sosem látott még egyben Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Leon Neal

Mint kiderült, a pénzt még 2014-ben lopták el a templomból, ám a betörő valamiért nem akarta magával vinni a 195 millió forintnyi összeget. A vízvezetékszerelő a felfedezésért 20 ezer dolláros, 6,5 millió forintos megtalálói jutalomban részesült. Az isteni csodának köszönhetően nemcsak a karácsonya szépült meg, de ki tudja fizetni felgyülemlett adósságait is – írja a Daily Star cikke nyomán a Bors.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.