minden tartalékát felélte Schuster Lóránt P. Mobil Schuster Lóránt anyagi gondok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hazai zenészszakmát sem kímélte a koronavírus-járvány, szinte minden koncertet és fellépést töröltek. Sokan kénytelenek voltak hozzányúlni a tartalékukhoz, néhányan pedig minden pénzüket félélték.

A P. Mobil együttes frontembere, Schuster Lóránt is megsínylette az elmúlt másfél évet. Annak ellenére, hogy nem tétlenkedett, elkészült könyvével és egy új lemezzel is, fellépések híján mégis bevétel nélkül maradt.

– mesélte a zenész a Borsnak.

Nagyon megviselte, hogy nem léphetett közönség elé Fotó: Csanádi Márton - Origo

A helyzet szerencsére kezd visszatérni a normál kerékvágásba, kisebb koncerteket már adtak és több fellépést is lekötöttek a közeljövőben.

"Sokan hangoztatták, hogy menjünk el kapálni, de ez nem így működik. A zenekar olyan, mintha tehenet tartanál. Mindig van vele teendő, 24 órás tevékenység. Nem panaszként mondom, de míg van, ahol négy-öt ember intézi az ügyeket, nálunk egyedül csinálom. Bár segítenek a többiek, de minden rajtam fut keresztül"

– mesélte a 72 éves Lóránt, akinek ugyan jó az egészsége, de a térdei tönkrementek. Operációra lenne szüksége, de nemcsak drága a beavatkozás, hanem kérdéses az is, egyátalán sikerül-e rendbe hozni vele a lábát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.