felkapta a szél az ugrálóvárat tragédia tragédia az ugrálóvárban ugrálóvár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felfoghatatlan tragédia történt Ausztráliában. A diákok a vakáció kezdetét ünnepelték az ugrálóvárban, amikor a viharos szél a magasba emelte őket és tíz méter magasból zuhantak vissza.

A tasmániai város iskolájának udvarán állították fel azt az ugrálóvárat, ami végül a tragédia helyszíne lett. A nagy erejű szél a diákokkal együtt a magasba emelte a játékot, a gyerekek pedig több méterről estek vissza a földre. Két kislány és két kisfiú az életét vesztette, négy másik diák pedig kritikus állapotban került kórházba.

Az iskolát bezárták, a gyerekeknek és a tanároknak pszichológus segít feldolgozni a tragédiát. Scott Morrison miniszterelnök sokkolónak, felfoghatatlannak nevezte a történteket, és azt mondta, imádkozik a családokért – számolt be a hírről a szeretlekmagyarorszag.hu.

Nem ez az első eset, hogy a szél felkap egy nem megfelelően rögzített ugrálóvárat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.