December 24-én illegális gyorsulási versenyt tartott két fiatal férfi Soroksáron, az egyikük az autójával belecsapódott egy vétlen autósba: a sofőr, egy 47 éves édesanya a helyszínen életét vesztette. A gyászoló férj szemtanúkat keres.

Az édesanya, Viktória, éppen a 10 éves kisfia, Ábel ajándékával tartott hazafelé december 24-én, amikor a piros lámpánál brutális sebességgel egy BMW csapódott a szabályosan várakozó autójába. A 47 éves nő a helyszínen azonnal életét vesztette.

A családfő, Szabó Kálmán, aki karácsonyfa-díszítés közben kapta a szörnyű hírt, azóta sem képes felfogni, hogy a felesége, gyermeke édesanyja nincs többé.

Már vett is egy új autót magának a sofőr, aki szenteste megölt egy édesanyát a piros lámpánál (A kép illusztráció)Forrás: Shutterstock

A férfi a Blikknek azt mondta, hogy felháborítónak tartja azt, hogy a balesetet okozó férfit még aznap kiengedték a rendőrségről, így a szentestét már otthon a családjával ünnepelhette, továbbá néhány nappal később már új autót vásárolt magának. 

A gyászoló férj azt kéri, aki bármit látott az ütközéssel vagy a versenyzéssel kapcsolatban, jelentkezzen.

"Nagyon fontos lenne számunkra, hogy minél többen mondják el, pontosan hogyan történt a végzetes karambol" - mondta az özvegy.

Halálos baleset történt Kaposvárnál: elhunyt egy 37 éves férfi