Sokkoló tévedés - a tapolcai baleset áldozatának édesanyjával közölték: mégsem az ő lányuk hunyt el

Forrás: MTI/Varga György -
Tapolca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tragikus baleset történt újévkor Tapolcánál: vonat és autó ütközött, négyen életüket vesztették. A legmegdöbbentőbb, hogy a balesetet túlélő lány szülei ma éjszakáig úgy tudták, hogy az ő lányuk hunyt el.

A baleset Tapolca közigazgatási területén, a 7345-ös számú úton egy vasúti átjáróban történt. A balesetben három fiatal férfi és egy fiatal nő a helyszínen életét vesztette, egy 17 éves nőt pedig életveszélyes sérülésekkel, mentőhelikopterrel vittek kórházba.

Borzasztó tragédia, a családok, barátok gyászába bele sem lehet gondolni, és akkor jön a döbbenetes fordulat: az öt utas közül ketten voltak lányok: egyikük túlélte, masikuk elhunyt. Úgy tűnik, valami tévedés történhetett az adatok felvételénél, ma éjszakáig a balesetet túlélő áldozat családja úgy tudta, gyermekük meghalt, a valódi áldozat családja pedig ezek szerint azt, hogy az ő gyermekük él - írja a Blikk.

Tapolca, 2022. január 1. Ütközésben összeroncsolódott személyautó Tapolca közelében a 7345-ös számú út vasúti átjárójánál 2022. január 1-jén. A személygépkocsi egy vonattal ütközött. Az autóban négy ember meghalt, egy életveszélyes sérülést szenvedett. MTI/Varga György Forrás: MTI/Varga György

"Az autóban ülő 5 fiatal közül kettő lány volt Gy. Dóra és Sz. Melani. Közülük sajnálatos módon egy lány élte túl a balesetet, a hatóságok akkori álláspontja szerint Gy. Dóra. Tegnap /január 3/ késő éjjel nyomozók jelentek meg az elhunytnak vélt Sz. Melani szüleinél és közölték, hogy gyermekük él,
ugyanis nem az ő lánygyermekük hunyt el a balesetben. A csabrendeki Sz. Melanit jelenleg a szombathelyi kórházban kezelik. Sz. Melani szülei megerősítették a hírt és közölték, hogy gyermekük, Melani él, a vér- és a kórházi azonosítása megtörtént" - írta a Sümegi Szó.

Sz. Melani édesanyja a Facebookra írt bejegyzése megerősíti: Melani él, az azonosítása megtörtént.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.