Az ex-Playboy nyuszi, Holly Madison az egyik legismertebb barátnője volt a 2017-ben elhunyt Hugh Hefnernek. Most kitálalt a villában töltött éveiről. Megdöbbentő vallomást tett!

Holly Madison a Power: Hugh Hefner című podcastban árulta el, hogy az első adandó alkalommal lefeküdt Hefnerrel.

"Egyáltalán nem számítottam arra, hogy már az első randi éjszakáján szexelek vele. De teljesen részeg voltam. Egyszerűen rám lökték" – mesélte a modell.

Pedig ő csupán szeretett volna beköltözni a Playboy-villába és megtudni, milyen is valójában a Playmate-élet.

"Azt hittem, hogy ez úgy lesz, hogy láthatom, mi történik, és ha kényelmetlenül érzem magam, nem csinálom tovább. Hogy meghozhatom a döntésemet, hogy vissza akarok-e jönni egy második randevúra vagy sem."

Hogy is történt igazából az az első éjszaka? Holly éjszakába nyúlóan bulizott és ivott a nyuszi-lányokkal, majd ellátogattak a Playboy-villába. Itt olyan történt vele, amire sose számított: az egyik lány rálökte Hefnerre.

A modell nem szeret visszaemlékezni erre az estére, traumaként élte meg és nagyon szégyellte magát a többi lány előtt - írja a Ripost.

"Nagyon kínos volt nekem, és ez sokkal nagyobb érzelmi befolyással volt rám, mint azt korábban gondoltam" – tette hozzá Holly, aki úgy gondolta, a történteken nem tud változtatni, így beköltözött a villába. 

"Azt gondoltam: ezt már nem tudom visszacsinálni, így ugyanolyan könnyen megértem, miért jöttem ide. Azzal, hogy beköltöztem, és megkaptam, amit akartam, megkaptam a tiszteletet is. Azt gondoltam magamban, ha ezt nem teszem meg, örökké kísérteni fog."

Nem a korkülönbség volt a legzavaróbb a Hugh Hefnerrel való szexben: "A csoportszex igazán kívül esett a komfortzónámon. Hirtelen úgy éreztem, hogy ezt mindenki tudni fogja rólam, és ez borzasztó volt."

Hefnernek volt még egy bizarr szokása, amire Holly tényleg nem szívesen emlékszik vissza: előszeretettel fotózta egyszerhasználatos kamerájával a  részeg topless lányokat és a  képeikkel tele volt a villa, de az albumába is tett belőlük. Mint mondja, szerencsére ma már az ilyen viselkedés nem elfogadható. „Jó, hogy manapság az emberek tudatosabbak, és hogy tudják, mi az a bosszúpornó."