Ő a világ legkoszosabb embere: közel hetven éve nem mosakszik, dögöket eszik, és trágyával tömi pipáját

Forrás: AFP -
kosz férfi trágya idős dög megdöbbentő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az iráni Amou Jaji azért nem mosakszik közel 70 éve, mert az szerinte balszerencsét hoz. 

Szinte hihetetlen, hogy él a 87 éves Amou Jaji, aki annak ellenére jó egészségi állapotban van, hogy közel hetven éve felhagyott a fürdéssel, és normális étel helyett elhullott állatokat eszik. A LadBible cikke azt írja, a férfi azért hagyott fel a mosakodással, mert a fejébe vette, hogy a tisztálkodás balszerencsét hoz, és idővel megöli őt.

Az idős férfi nem elég, hogy nem fürdik, elhullott állatok tetemeivel táplálkozik, és rendszeresen szívja trágyával töltött pipáját is. Nemrégiben egy orvosi vizsgálat során kiderült, hogy egészséges, és a fent leírtak ellenére tökéletes egészségügyi állapotnak örvend.

Amou Haji közel hetven éve nem mosakszik, dögöket eszik, és trágyával tömi pipáját Forrás: AFP

Amou Jajinak a kinézete miatt nincs sok barátja, és bár elmondása szerint szomszédai tisztelik őt, időnként felbukkannak olyanok is, akik kigúnyolják, vagy kövekkel dobálják. A helyi kormányzó most arra kérte az embereket, hogy hagyják békén, mondván, külseje ellenére szelíd lélek, akivel soha nem unalmas találkozni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.