Döbbenet! Két és fél óra alatt hozta világra gyermekét egy repülőgép fedélzetén a kismama

Forrás: John McArthur - Unsplash -
repülőút döbbenet szülés újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy nőnél éppen egy, az Egyesült Államokba tartó repülőúton indult be a szülés. Mindössze két és fél óra alatt hozta világra újszülött kisfiát. 

A United Airlines Ghánából az Egyesült Államokba tartó repülőgépén indult be a szülés egy nőnél – írja a CNN. A közleményből kiderült, hogy már hat órája a levegőben voltak, amikor megkezdődött a vajúdás.

Forrás: John McArthur - Unsplash

A nő szerencséjére a repülőn egy orvos és egy ápolónő is tartozkodott, sőt, korábban az egyik stewardess is nővérként dolgozott, így a vajúdó asszony azonnal megkapta a megfelelő segítséget. Mindössze két és fél óra alatt hozta a világra kisfiát.

"A legénységünk csodálatos volt. Gyorsan cselekedtek, segítettek a fedélzeten lévő szakembereknek, és gondoskodtak arról, hogy mindenki biztonságban legyen a repülőút alatt"– írta a United Airlines a CNN-nek.

Ahogy leszállt a gép Washingtonban, a mentők azonnal átvették a kismama kezelését.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.