Egy 23 éves férfi ollót ragadott, és megszabadult péniszétől. Most kiderült, miért csonkította meg magát. Az indok egészen elképesztő.

A thai férfi 2 gramm fű elszívása után döntött úgy, hogy ollóval vágja le a péniszét. Nem csak belevágott, teljesen megszabadult tőle, csupán egy két centis csonkot hagyott. A Csiangmaj városában élő 23 éves fiatal korábban két éven keresztül sűrűn fogyasztott cannabist, ám az eset előtti három hónapban tiszta volt.

A cannabis hatására merevedés alakult ki nála, majd elkezdte vizsgálgatni ágaskodó péniszét, és úgy vélte, elég csúnya rajta a bőr. Először csak abból akart levágni egy keveset, de az egészet lenyisszantotta egy ollóval, megcsonkítva ezzel saját magát.

A szürreális történet itt nem ért véget, ugyanis a beszívott férfi egy ideig nem hívta a mentősöket, és nem is ment kórházba, úgy gondolta, ellátja sérüléseit. Mikor rájött, hogy nem tudja elállítani a vérzést, végül kórházba ment, az orvosok viszont hiába próbálták visszavarrni a péniszét, nem tudták. A férfinek mindössze egy két centis csonk maradt meg - írja a Bors a Daily Mail cikke  alapján.

 

Képünk illusztráció.Forrás: Thinkstock