Csókolózás után mindkét szemére megvakította, többször megszúrta és brutálisan megverte volt barátnőjét egy férfi Kemecsén. A rendőrség lapzártánkkor még körözte az ismeretségi körében csak Gengszternek hívott Gyöngyösi Attilát.

Az interneten is kering annak a férfinak a képe, aki kihívta az utcára, és brutális bántalmazta volt barátnőjét a nyírségi Kemecsén. Gyöngyösi Attila az eddig ismert adatok szerint ki szeretett volna békülni Gabriellával, de a 22 éves lány végül nemet mondott neki.

A széles körben Gengszterként ismert férfi ezután leteperte a földre a lányt, megverte, többször megszúrta, majd mindkét szemét brutális módon kitépte. A fiatal nő szemeit nem lehet helyreállítani, így bizonyos, hogy Gabriella a megnyomorítója arcképét látta életében utoljára. A lány családja a házában fogadta a Bors  munkatársait.

"Attiláról mindig is tudtuk, hogy nem normális, de amit most tett, azt nem lehet megbocsátani! Főleg akkor agresszív, ha drogozik. A leggyakrabban talán a kristályt tolja, szerintem szombat este is azt fogyaszthatta. A szomszédaink nem sokkal este 9 előtt még csókolózni látták őket a közeli mezőnél, de Gabi bizonyára mégis a szakítást választotta. Biztosak lehetünk benne, hogy Attila ezen pöccent be"

– mondta a lapnak a közeli rokon.

Korábban is többször bántotta szerelmét Attila, aki most kitépte a lány mindkét szemét - IllusztrációForrás: Shutterstock

A pár története két évvel ezelőtt kezdődött, akkor a férfi Facebookon látta meg Gabi fotóját. Később írt neki egy üzenetet, Gabriella pedig belehabarodott a férfiba. A lány testvére azt állítja, Attila tavaly elrabolta a lányt, 2-3 napig fogva tartotta, de Gabi el tudott szökni.

"Kiderült, hogy ez az embernek nem nevezhető lény brutálisan megverte, és eltörte az orrcsontját és az egyik bordáját. A testvérem feljelentést tett, de azt kénytelen volt visszavonni, mert ez az állat megfenyegette, hogy mindannyiunkat eltemet, ha a testvérem nem felejti el az ügyet. Megijedtünk, hiszen a bátyámnak van négy kislánya, nekem egy fiam, Gabi pedig szintén egy gyermek, Norina édesanyja"

– dühöngött a Borsnak Roland. 

A család szombat este épp tévét nézett, amikor az eset történt. Ők hallották meg a nő segélykiáltását, kirohantak, és a földön heverve találták meg.

"Gabi egyik szeme az arca előtt lógott, a másikat csak másnap találta meg a fűben az egyik szomszéd. Attila megérdemelné, hogy ugyanúgy szenvedjen, mint a testvérem. A védekezésképtelen húgomat még végig is húzta a földön, méghozzá arccal lefelé. Szerintem ember nem létezik, aki ne akarná agyonverni, ezért jobb neki, ha a rendőrök találják meg! Mi még szombat éjjel a keresésére indultunk, de a 35 kilométerre levő Nyírturánál csak a kocsijára sikerült rábukkannunk. Nem mehetett messze, hiszen a járgány motorja még meleg volt. Biztos vagyok benne, hogy akadt egy segítője, aki átültette egy másik autóba, hogy sikerüljön neki megszökni"

– fejezte be Roland. A lányt szombat óta kórházban ápolják.

 

Tavaly nyáron adtunk hírt a kétegyházi verekedésről, ahol egy férfi fejét vascsővel verték szét, és levágták több ujját. Erről a szörnyű esetről itt írtunk bővebben.