Videó készült arról, ahogy meghallgatásra kísérik a 22 éves barátnőjét puszta kézzel megvakító férfit

Forrás: Police.hu -
Kemecsei brutális támadás kemecsei tragédia Kemecse
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brutálisan megkínozta barátnőjét egy férfi Kemecsén. Kinyomta a szemeit, majd egy árokban hagyta és elmenekült: nem sokkal később elfogták. Gy. A.-nak, aki évek óta bántalmazta áldozatát, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölési kísérlet miatt kell felelnie.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói aljas indokból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölési kísérlet gyanújával kihallgatták azt a 33 éves hencidai férfit, aki brutálisan bántalmazta és megvakította volt barátnőjét. Gy. A. 2022. február 5-én este Kemecsén támadt rá a 22 éves nőre, aki a súlyos bántalmazás következtében mindkét szemét elvesztette. Az orvosok megállapították, hogy a fiatal nő látását már nem lehet visszaadni. A nő rokonai korábban azt mesélték, hogy a férfi mindig is brutális ember hírében állt.

A férfit február 10-én egy hencidai ingatlanban fogták el, a ház átkutatásakor egy szekrény mögött, pokrócok alá elrejtőzve találták meg.

Resán Dalma, a Nyíregyházi Törvényszék sajtószóvivője az MTI-vel azt közölte, hogy a Nyíregyházi Járásbíróság nyomozási bírója egy hónapra elrendelte a férfi letartóztatását. A végzés végleges.

Úgy tudni, a férfi többször is bántalmazta volt szerelmét: volt, hogy el is rabolta. Az utolsó kegyetlen tette az volt, hogy puszta kézzel nyomta ki a szemeit, és árokba dobta, majd elmenekült. A nő magatehetetlenül feküdt, kiáltozására a szomszédok és a testvére lettek figyelmesek, akik azonnal a segítségére siettek. "Arra lettünk figyelmesek, hogy a húgom ott fekszik, szeme egyáltalán nincs" - mondta a Tényeknek az áldozat testvére.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.