A tragikus hirtelenséggel elhunyt színész családja pert indít a hatóságok ellen

Forrás: AFP/2018 Getty Images/Matt Winkelmeyer -
gyász hatóságok Bob Saget per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy fejsérülés következtében hunyt el Bob Saget, a Full House sztárja. Családja nem nyugszik: pert indítanak.

2022. január 9-én holtan találták Bob Sagelt az orlandói Ritz-Carltonban. A színész felesége, Kelly Rizzo és három lányuk be akarja perelni az Orange County seriffet és az orvosszakértői hivatalt, hogy ne adjanak ki több dokumentumot a színész halálával kapcsolatban - írja a Blikk.

Bob Saget Forrás: AFP/2018 Getty Images/Matt Winkelmeyer

"A hatóságok megállapították, hogy Bob fejsérülés következtében halt meg. Arra a következtetésre jutottak, hogy véletlenül beütötte a tarkóját valamibe. Nem volt köze droghoz vagy alkoholhoz" - adta ki a közleményt a család egy hónappal a tragédia után.

2022. február 15-én a család pert indított a floridai tisztviselők ellen. Azt állítják, hogy "a feljegyzések nyilvánosságra hozatala vagy terjesztése semmilyen jogos közérdeket nem szolgálhat". Azt kérték, hogy az összegyűjtött információkat és anyagokat ne osszák meg a nyilvánossággal, csak a családot tájékoztassák – írta a Hello Magazine.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.