Így búcsúznak pályatársai Lippai Lászlótól: " Értelmetlen halálnak tartom"

betegség halál gyász Lippai László pályatárs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy korábban megírtuk, szerda hajnalban hosszú betegség után elhunyt Lippai László. Pályatársai megható gondolatokkal búcsúztak tőle.

Lippai Lászlót a Madách Színház saját halottjának tekinti. Így búcsúznak tőle színésztársai.

"Fantasztikus színész volt, akivel jó volt dolgozni, mivel mindig vidámság és huncutság jellemezte. Egy éve még forgattunk együtt a Jóban Rosszban sorozatban" - kezdte a Blikknek Barabás Kiss Zoltán színész.

Szerednyey Béla így emlékezett barátjára:

"Csillagszemű, szép srác volt, a főiskola után azonnal nagy szerepeket kapott a színházban. Sokat játszottunk együtt, hárman voltunk nagyon jó barátok: ő, Laklóth Aladár és én. Egy-két éven belül volt mindannyiunk válása, sokat beszélhettünk akkor erről, átsegítettük egymást azon az időszakon" - emlékezett vissza Szerednyey.

Forrás: Jóban Rosszban/Facebook

Laklóth Aladárt lesújtotta Lippák László halálhíre:

"Nehéz ilyenkor mit mondani, értelmetlen halálnak tartom, ha valaki ilyen fiatalon megy el, mint ő. Nagyon sajnálom, sokáig jó barátok voltunk, ugyanakkor tisztességtelen lenne elhallgatnom, hogy az utóbbi egy-két évünk nem volt problémáktól mentes. Tudtam róla, hogy ebben az időszakban betegséggel küzdött, de ha voltak is konfliktusaink, azok abból eredtek, hogy nem mindenben értettünk egyet. Ehelyett én inkább arra a harminc évre szeretnék és fogok is emlékezni, amikor igazán jó barátok voltunk. Azt a kölyökmosolyú, örökké vidám, folyton viccelődő srácot zárom a szívembe, aki ő valójában volt hajdanán" – nyilatkozta a Blikknek a színművész.

Egy évvel ezelőtt még arról írtunk, hogy Lippai Lászlót 30 év után elhagyta a felesége.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.