Friss hírek Révész Sándorról: így van most a stroke-ot kapott legenda

Forrás: Lounge Group -
betegség Révész Sándor stroke sztrók egészség Révész Sándor állapota Révész Sándor egészsége
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Másfél hete aggódva olvasta az ország a Révész Sándorról szóló híreket. A Piramis együttes énekese ugyanis stroke-ot kapott és jelenleg is kórházban fekszik. Felesége gyors reakciójának köszönheti, hogy nem lett nagyobb baj és időben megkapta a szükséges segítséget.

A zenerajongók egy emberként izgulnak azért, hogy a rocklegenda hamar lábra tudjon állni. Erre pedig minden esély megvan, ugyanis az állapotáról érkezett legfrissebb információk szerint jól halad a rehabilitációja.

"Sándor erősnek érzi magát, fegyelmezetten végzi a rehabilitációs gyakorlatokat; tornázik, amikor csak teheti; emelgeti a karját, lépcsőzik, »biciklizik«. Minden rendben megy, ahogy az orvosai ígérték; napról napra szemmel láthatóan javul az állapota"

– írják az énekes hivatalos Facebook oldalán.

Minden üzenetet elolvas és meghatják az aggódó sorok Forrás: Lounge Group

Révész Sándor örömmel olvassa a jókívánságokat, a biztató üzeneteket, amelyekből rengeteg érkezik. Az egyik rajongói levél olyannyira meghatotta, hogy könnybe lábadt szemmel olvasta végig az őszinte aggódó sorokat. "A szeretet gyógyító esszenciája, amit ezekben a sorokban kaptam. Minden szava a szívemig ért" – idézi az oldal az énekes szavait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.