Másfél hete aggódva olvasta az ország a Révész Sándorról szóló híreket. A Piramis együttes énekese ugyanis stroke-ot kapott és jelenleg is kórházban fekszik. Felesége gyors reakciójának köszönheti, hogy nem lett nagyobb baj és időben megkapta a szükséges segítséget.

A zenerajongók egy emberként izgulnak azért, hogy a rocklegenda hamar lábra tudjon állni. Erre pedig minden esély megvan, ugyanis az állapotáról érkezett legfrissebb információk szerint jól halad a rehabilitációja.

"Sándor erősnek érzi magát, fegyelmezetten végzi a rehabilitációs gyakorlatokat; tornázik, amikor csak teheti; emelgeti a karját, lépcsőzik, »biciklizik«. Minden rendben megy, ahogy az orvosai ígérték; napról napra szemmel láthatóan javul az állapota"

– írják az énekes hivatalos Facebook oldalán.

Minden üzenetet elolvas és meghatják az aggódó sorokForrás: Lounge Group

A mai nap örömhíre, hogy a jobb kezén éledeznek az ujjai.

Révész Sándor örömmel olvassa a jókívánságokat, a biztató üzeneteket, amelyekből rengeteg érkezik. Az egyik rajongói levél olyannyira meghatotta, hogy könnybe lábadt szemmel olvasta végig az őszinte aggódó sorokat. "A szeretet gyógyító esszenciája, amit ezekben a sorokban kaptam. Minden szava a szívemig ért" – idézi az oldal az énekes szavait.