Egy fiatal édesanya holttestének darabjait műanyag zsákokba csomagolva találták meg az útszélen. A 26 éves nőt, aki pornósként kereste a kenyerét, januárban látták utoljára.

Carol Maltesi az Onlyfans oldalon vetkőzésből kereste a kenyerét. A 26 éves édesanyáról januárban hallottak utoljára, néhány hónappal később március 19-én kerültek elő a holtteste a Lombardia régióban fekvő Borno településéről.

Azonosítása azonban nem volt egyszerű, ugyanis gyilkosa feldarabolta a nőt és a darabjait műanyag zsákokba bugyolálva szórta szét az út mellett.

A rendőrség azonban közzétett pár olyan fotót, amin Maltesi tetoválásai látszódtak, ezek alapján pedig a nő rajongói be tudták őt azonosítani - írja a Daily Star.

Tetoválásai alapján azonosították a brutálisan meggyilkolt édesanyát - A kép illusztrációForrás: Shutterstock

 Az azonosítás után a rendőrség rövid időn belül kézre kerítette a gyilkost, a nő exét és egyben szomszédját, Davide Fontanát, aki bevallotta: egy hatalmas vita után végzett a nővel.

Fogott egy kalapácsot és agyonverte, ezt követően pedig feldarabolta, az arcát összeégette, a maradványait pedig lefagyasztotta. Később megszabadult a fagyasztott testdaraboktól.

A gyilkosság után a férfi a nő telefonjáról több üzenetet is küldött, mintha a barátnője még életben lenne; az édesanyjának megírta, hogy otthagyta a pornót, de most erről nem tudnak észletesebben beszélni. Sőt, amikor a holttest előkerült, és jelentkeztek a rajongók, Fontana kiküldött egy üzenetet a nő nevében, amelyben az állt, hogy "a tetoválások tényleg hasonlítanak az enyémekre, de jól vagyok".

Carolt hatéves kislánya gyászolja.