Rátalált a szerelem Curtis volt feleségére: régi ismerősével jött össze a csinos anyuka

Curtis exfelesége Meszimerisz Krisztina szerelem Curtis rátalált a szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ismert rapper, Curtis és felesége másfél évvel ezelőtt szakítottak, a különköltözés pedig megrémítette a fiatal nőt, mivel nem tudta elképzelni, hogy egyedülálló anyukaként hogyan fog boldogulni.

Meszimerisz Krisztina sokáig nem is mert ismerkedni, mivel bizalmatlan volt a férfiakkal. Azt hitte, csak azért közelednek hozzá, hogy rajta keresztül eljussanak a volt férjéhez. A szorongásáról, gondolatairól és érzéseiről végül egy könyvben mesélt, és ez segített neki lezárni élete ezen szakaszát. Curtisszel képesek voltak rendezni a kapcsolatukat, és mindkettőjük közös célja, hogy a kisfiuk jövőjét biztosítsák.

Újra rátalált a boldogság Curtis exére Forrás: Széki Kriszti/Instagram

Krisztire végül rámosolygott a szerencse, és rendeződni látszik a magánélete. A csinos anyuka újra szerelmes, méghozzá egy régi ismerőse dobogtatta meg a szívét.

– mesélte a Story Magazinnak Krisztike, aki egyelőre nem szeretné elárulni, ki az új párja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.