Nem érdemel különleges bánásmódot: beszólt Andy Murray az elítélt Boris Beckernek

Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Verwendung weltweit/Frankhoermann/Sven Simon -
tenisz Andy Murray Boris Becker
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem sajnálja.

Két és fél év szabadságvesztésre ítélte egy londoni bíróság pénteken Boris Becker egykori teniszcsillagot azon a címen, hogy a hatszoros német Grand Slam-győztes szándékos fedezetelrejtéssel igyekezett megakadályozni adósságkötelezettségeinek behajtását, és ezzel megsértette a brit csődeljárási törvényt.

Becker két és fél év börtönt kapott Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Verwendung weltweit/Frankhoermann/Sven Simon

Andy Murray, az olimpiai bajnok skót teniszező nyilatkozott az estről. Elmondta, hogy Boris Becker nem érdemel különleges bánásmódot, és azt is: semmilyen érzelmet nem váltott ki belőle a hír, hogy a teniszezőnek börtönbe kell vonulnia.

Andy Murray beszólt Beckernek Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Mark Brown

"Nem igazán éreztem különösebben semmit. Megsértette a törvényt, és ha így tesz, nem hiszem, hogy különleges bánásmódban kellene részesíteni őt. Sajnálom, hogy ilyen helyzetben van, de azokat az embereket is, akik nehéz helyzetbe kerültek a döntései miatt. Remélem, jól van és tanul a hibáiból" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.