Kiderült, kivel találkozott volna a halála estéjén Berki Krisztián

Forrás: instagram.com/berkikrisztian -
gyász Berki Mazsi Berki Krisztián halála Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre több részlet derül ki Berki Krisztián utolsó napjáról. Az egykori labdarúgó, celeb és műsorvezető pénteken rejtélyes körülmények között vesztette életét a saját lakásán. A rendőrség kábítószergyanús anyagot is talált a híresség otthonában.

Berki Krisztiánnak és feleségének, Mazsinak tavaly ősszel született meg első közös gyermeke, Emma Katerina. A pár azonban nem tudta sokáig élvezni a gyermekáldás boldog időszakát, és a szülés után szinte rögtön a válságba jutott házasságukról cikkezett a sajtó. Nem tagadták, hogy vannak problémák, de megpróbálták megmenteni a szerelmüket.

A Blikknek a család egyik ismerőse megdöbbentő részleteket árult el Berki Krisztián utolsó napjáról. Az illető szerint pénteken este Krisztián és Mazsi kettesben találkozott volna, hogy megbeszéljék, hogyan folytassák tovább a közös életüket.

Forrás: instagram.com/berkikrisztian

– idézte a lap a neve elhallgatását kérő ismerőst, aki azt is elmondta, hogy Mazsi még nem tudta feldolgozni a tragédiát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.