A szülők azt hitték, a kislányt megszállta az ördög, és ezért sír fel éjszakánként.

A szörnyű tragédia tavaly szeptemberben történt, a hatóságok azonban egészen mostanáig nyomoztak a hároméves kislány halálának ügyében. A boncolás azonban minden kétséget kizáróan bebizonyította, hogy a gyermek megfulladt és szörnyű kínokat kellett átélnie a halála előtt.

A hároméves kislányt saját édesanyja vitte el abba az egyházközösségbe, ahol a nagypapa volt a lelkész. Az anya azért kérte a nagyszülő segítségét, mert a csöppség minden éjszaka felriadt, sírt és előfordult, hogy sikoltozott is. A problémára nem láttak más megoldást, mint az ördögűzést.

Forrás: Shutterstock

A gyermeket hét órán át kínozták a családja jelenlétében. Leszorítva tartották, arra kényszerítették, hogy hányjon, miközben éheztették. A vizsgálatok szerint a kislány nyakát, arcát, mellkasát és szemkörnyékét is sérülések borították. A gyermek már két órája halott volt, mikor a család értesítette a mentőket.

A kislány anyját év elején vette őrizetbe a rendőrség: ha bűnösnek találják, akkor életfogytig tartó börtönbüntetést kaphat – írja a Bors az NBC Bay Area cikke alapján.