Parkolás miatt tettek panaszt a mentőkre: itt a válasz a bejelentőnek

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
mentő panasz parkolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Parkolás miatt tett panaszt egy férfi a mentőkre, mert úgy vélte, az autó akadályozza a forgalmat. Megkapta a válaszát az Országos Mentőszolgálattól.

"Vizsgálják meg, miért így állt a mentőautó a Bem rakparton" - így kezdődik annak a férfinak a levele, aki panaszt tett egy parkolás miatt az Országos Mentőszolgálatnál. "Lett volna helye, hogy felálljon teljesen, de helyette szándékosan úgy állt le, hogy kerülgetni kelljen mindenkinek" - folytatódik a levél. Az illető úgy gondolta, a mentőautó sofőrje azért így parkolt, hogy mindenki lássa, milyen fontos munkát végeznek. Az Országos Mentőszolgálat válaszolt az illetőnek.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

"Tisztelt F. Ákos!
Tapasztalt gépkocsivezető bajtársunk meghallgatására nem került sor, hiszen (mint az a melléken képen is jól látható) a parkolóhely szabályos használata nagyban megnehezítette volna több mentésre szolgáló eszköz hozzáférését (pl.: hordágy, hordszék, board teströgzítő), ez pedig a beteg mozgatását és elszállítását akadályozta volna. Digitálisan rögzített adataink alapján a mentőautó 36 percet várakozott a helyszínen, az ezzel okozott kellemetlenségek miatt szíves megértését kérjük" - írták. Nem ez az első eset, hogy panaszt tesznek a mentőkre, korábban nagy vihart kavart, hogy valaki azért jelentette fel őket, mert megálltak ebédelni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.