Halálra kínozta családja a két testvért: ezért kellett kínok kínjai között meghalniuk

Forrás: Thinkstock -
halál Pakisztán kínzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Családja kínozta halálra a két pakisztáni testvért, Aroojt és Aneesa Abbast. Férjeik utazási vízumai miatt kellett meghalniuk.

A 21 és 23 éves Aroojt és Aneesa Abbast az unokatestvéreikhez kényszerítették hozzá, de ők nem voltak boldogok a kapcsolatban, ezért Spanyolországba költöztek, mert véget vetni a kapcsolatuknak hivatalosan nem tudtak. Férjeik is szerették volna követni őket, ám a család feltétlelezése szerint a lányok szándékosan rosszul töltötték ki az ehhez szükséges iratokat.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Valamilyen csellel kényszerítették haza a két lányt, megpróbálták rávenni őket arra, hogy segítség férjeiket vízumhoz jutni, amit megtagadtak. A kínzások után meggyilkolták a két fiatalt, úgynevezett becsületgyilkosság történt. Pakisztánban a feltételezések szerint évente közel 500 nőt ölnek meg a családi becsület megőrzése miatt - írja a The Daily Beast. A gyilkosságban érintetteket őrizetbe vették.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.