Kiderült, ki lehet a következő James Bond

Forrás: BBC -
Idris Elba James Bond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár idris Elba nagyon ódzkodik az ikonikus főhős szerepétől, a felmérések szerint ő lenne a tökéletes választás.

A filmek producere, Barbara Broccoli azt nyilatkozta a minap, hogy mostanában többen is arról beszélgettek a stúdióban, hogy a Thor és a Luther sztárja ideális 007-es volna a filmvásznon.

Idris Elba Forrás: BBC

A színész korábban azt mondta, hogy nem szeretne Bond lenni, de főgonoszt szívesen alakítana a filmekben. Egy piaci kutatás viszont nemrég őt hozta ki az egyik legnépszerűbb jelöltnek a szerepre.

Azzal kapcsolatban, hogy Idris Elba játszaná a következő 007-est, már év elején felröppentek a pletykák. A The Sun szerint egy nem hivatalos egyeztetés már le is zajlott Idris és a stúdió között, bár akkor még a főgonosz karaktere volt a központi téma.

Idris Elbán kívül egyébként még Henry Cavill, Tom Hardy, Tom Hiddleston és Richard Madden is esélyes lehet az új James Bond megformálására – írja a Tények.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.