Manapság már rengeteg szexuális segédeszköz közzül választhat az, aki plusz kényeztetésre vágyik, de nagyon fontos, hogy mindent rendeltetésszerűen használjunk.

A szexuális segédeszközök megfelelő használata rendkívül fontos, hiszen egyrészt így érhetjük el biztosan a kívánt hatást, másrészt így óvjuk meg magunkat egy kínos kórházi látogatástól. A leggyakoribb hiba, amit az emberek elkövetnek, hogy olyan dolgokat helyeznek fel a szexnyílásaikba, amik nem arra valók. Többször született már összeállítás arról, hogy milyen dolgokat műtöttek ki az emberekből: függönyrúd, fogkefe és dezodoros flakon is szorult már az emberekbe, de szexuális segédeszközök is fennragadhatnak, ha nem arra tervezték őket, hogy behelyezzük.

Ha nem akarjuk a kórházban végezni, tartsuk be a szabályokat - Képünk illusztrációForrás: Shutterstock

"Valójában csak azokat a termékeket lehet biztonságosan használni belül, amiknek kiszélesedő aljuk van. Ilyenek a 'rabbit' sílusú vibrátorok, amiknek füle megakadályozza, hogy a játékszer beljebb menjen, vagy mondjuk azok a dildók, amiknek hamis herezacskókat formál az aljuk" - figyelmeztet a szexuális tanácsadó, Nadia Bokody. Azok, amiket csak külső kényeztetésre találtak ki, könnyen felcsúsznak. Inkább ne kockáztassunk!