Tragédia: medencébe fulladt egy 11 éves kisfiú

Forrás: police.hu -
halál fulladás nyaralás Máramaros megye
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy panzió kertjében található medencében vesztette életét egy 11 éves fiú a Máramaros megyei Jód (Ieud) községben a múlt hétvégén.

A Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Ionela Cozma vasárnap délutáni közleménye alapján a helyszínre a megyei rohammentő szolgálat (SMURD) munkatársai siettek ki és megkezdték a kisfiú újraélesztését. Később egy szintén rohammentős helikopter is kiérkezett egy orvossal a fedélzetén, ő folytatta az újraélesztést, amely összesen 40 percig tartott. Sajnos az orvos sem járt sikerrel, így a halál beálltát a helyszínen megállapították.

A kép illusztráció. Forrás: police.hu

A szóvivő hozzátette, hogy a fiú holttestén nem fedezték fel bántalmazás nyomait, és a máramarosszigeti városi kórház halottasházába szállították, ahol boncolásnak vetik alá, hogy megállapítsák halálának pontos okát. A rendőrség egyelőre gondatlanságból elkövetett emberölés gyanújával indított eljárást – írja a maszol.ro.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.