A bölcsődei dolgozó különös kegyetlenséggel végzett a csecsemővel, de több rábízott kisgyermeket is fojtogatott.

A 18 éves, Amerikában élő DeJoynay Ferguson teljesen képzetlenül, nemrég állt munkába egy bölcsődében. Azonban amikor egyedül maradt a kicsikkel, rettenetes dolgokat művelt a rábízott gyermekekkel. Letakarta az arcukat, egészen addig, amíg a csöppségek elvesztették az eszméletüket, majd megvárta, hogy magukhoz térjenek, ekkor pedig ismét letakarta az arcukat. 

A biztonsági kamera felvételei szerint 28 napon keresztül fojtogatott három kisgyereket, naponta többször. Az is előfodrult, hogy fizikai bántalmazást alkalmazott. A fellebbviteli főügyészség beadványa szerint a felvételeken az látszik, hogy Ferguson nem dühös, hanem nyugodtan várja tetteinek eredményét. Néha táncolt, vagy a szobában lévő többi gyereket szórakoztatta, akik végignézték, hogy mit tesz a pelenkázóasztalon fekvő gyerekekkel. 

A tragédia napján Fergusson több mint három percen keresztül fojtogatta a 4 hónapos Isabella Taltont. Miután a kicsi nem tért magához, Fergusson 20 percet várt, mielőtt értesítette volna a felettesét. A kislányt kórházba szállították, de már nem tudták megmenteni az életét. 

A férfi azt mondta, hogy a kislány nyűgös volt, nem akarta abbahagyni a sírást, ezért végzett vele. 

A bíró a gyilkosságért életfogytiglant, a bántalmazásért 12 évet kért rá. A legfelsőbb bíróság múlt pénteken helyben hagyta az életfogytiglani börtönbüntetést a most 22 éves férfira - írja a Crime Online