Lewis Hamilton a napokban azzal borzolta a kedélyeket, hogy a FIA-nak (Nemzetközi Automobil Szövetség) azt mondta, vannak ékszerei, amelyeket nem tud eltávolítani. Most kiderült, tényleg van-e intim piercingje.

Lewis Hamilton mindig belevaló szettekben jelenik meg a közönség előtt, és ha valakit, őt aztán nem érdekli, mit gondolnak az öltözködéséről. A lovagi címmel is büszkélkedő F1-es pilótáról nemrég derült ki, hogy szerepelhetett volna a Top Gun: Maverick című filmben, ám Forma 1-es elfoglaltságai miatt nem tudott eleget tenni a felkérésnek.

Nos, ezúttal egyel pikánsabb titokra derült fény Hamiltonnal kapcsolatban, ugyanis a bajnok a Miami Nagydíj előtt azt nyilatkozta, van két piercingje, amit nem tud eltávolítani. Most kiderült, hogy a hétszeres bajnok csak átverte a FIA-t, mert gyűlöli, ha megmondják neki, hogy mit csináljon, és igazából nincs is intim piercingje.

Forrás: NurPhoto via AFP/Jakub Porzycki/NurPhoto/Jakub Porzycki

"Igazából átb*sztam őket. Sehol másutt nincs piercingem, de élveztem, hogy arra gondolnak, a fenébe, ennek átszúrták a golyóit?"  

-szúrta ki az M4 Sport.