Összeveszett a barátnőjével, ezért megdobta a kőbányai vonatot a férfi

Forrás: pixabay.com -
barátnő Kőbánya összeveszés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kőbányai rendőrök három órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt.

A X. Kerületi Rendőrkapitányságra 2022. augusztus 9-én délelőtt érkezett bejelentés, ami szerint egy férfi megdobta az egyik menetrend szerint közlekedő vonat ablakát.

A kiérkező rendőröknek a vonatvezető elmondta, hogy a Budapest, Kőbánya Felső vasútállomásnál a Sülysáp felé haladó vonatot vezette, mikor az állomásra érkezve lassított. Ekkor látta, hogy a vezetőfülke jobb oldali ablakát egy férfi megdobta egy kővel, ami attól pókhálószerűen betört. Az ismeretlen ezután újra felvette a követ és még három alkalommal az ablakot célozta meg azzal, majd elfutott.

Képünk illusztráció Forrás: pixabay.com

A dobálót személyleírása és ruházata alapján a kőbányai rendőrök azonosították, és három órán belül elfogták.

A 26 éves M. Mátyást a közlekedés biztonsága elleni bűntett elkövetésének gyanújával kihallgattak. Elmondta, hogy előző nap összeveszett barátnőjével, és idegességében dobálta meg a vonatot. Az eset során nem sérült meg senki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.