Fiatal rendőr vesztette életét a parádsasvári motorosbalesetben

Forrás: Police.hu -
rendőr Parádsasvár motorosbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két motoros ütközött össze a 24-es főúton Parádsasvár közelében csütörtökön, mindkét sofőr meghalt. Az egyik áldozat egy fiatal rendőr volt.

Úgy tudni, a Honda sofőrje Parád felé tartott, amikor áttért a szemközti sávba, és frontálisan ütközött a szemből érkező Kawasakival. Mindkét sofőr azonnal meghalt, a Kawasaki utasát pedig kórházba szállították. A Bors értesülései szerint mintkét sorfőr gyakorlott motoros volt.

Fiatal rendőr vesztette életét a parádsasvári motorosbalesetben Forrás: Police.hu

A Kawasakit vezető, 32 éves Ny. Norbert rendőrként dolgozott. Ismerősei szerint imádott motorozni, de sosem vezetett veszélyesen, nem vállalt felesleges kockázatot, és nem száguldozott ész nélkül.

A másik sofőr, a 49 éves Sz. János ismerősei sem értik, mi történhetett. A férfi gyakorlott sofőr volt, hosszú idő óta motorozott, azt gyanítják, úthiba vagy rosszullét miatt térhetett át a szemközti sávba.

Fiatal rendőr vesztette életét a parádsasvári motorosbalesetben Forrás: Police.hu



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.