Miután a 20 éves fiú hetekig zsarolta a 19 éves lányt, az áldozatnak elege lett, és tőrbe csalta az erőszakoskodót.

Egy gödöllői fiatal 2022. szeptember 5-én tett feljelentést, miután egy ismerőse pár héttel azelőtt azzal kereste fel, hogy intim fotói vannak róla. Eleinte "kedvesen" próbálta belevinni a lányt az intim együttlétbe, de miután többször is visszautasítást kapott, feldühödött. Közölte, hogy ha a lány nem fekszik le vele, nyilvánossá teszi az intim képeket - írja a police.hu.

A lány végül látszólag beleegyezett, és megbeszélték, hogy szeptember 6-án találkoznak. A fiatal férfi, miután megérkezett a lakásba, levette a cipőjét, azonban ennél tovább nem tudott vetkőzni, mivel két felfegyverzett rendőr lépett ki addigi rejtekhelyéről. A zsarolót elfogták, majd a rendőrkapitányságra vitték.

P. Roland beismerte tettét, azonban azzal védekezett, hogy rosszul viseli a visszautasítást, és mindent csak azért tett, hogy megszerezze a lányt. Állítása szerint tettét megbánta, a Gödöllői Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályát viszont ezzel nem hatotta meg, és szexuális kényszerítés kísérlete miatt folytatódik ellene az eljárás.