A magas villanyszámla miatt végezte ki családját egy férfi

Forrás: shutterstock.com -
gyilkosság családírtás villanyszámla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A házaspár és a feleség nevelt fia között állandó volt a veszekedés a magas villanyszámla miatt. A férfi hiába próbálta rávenni szeretteit, hogy csökkentsék a fogyasztást, nem hallgattak rá.

Michael Williams megelégelte a pazarlást és lekapcsolta otthon az áramot, majd lakattal lezárta a villanyórát. Felesége, és a nő nevelt fia azonban levágták a zárat, és a férj kérésre ellenére visszakapcsolták az áramot. Mikor Michael hazaért, és észrevette, hogy mit tettek szerettei, hatalmas balhé kerekedett az ügyből. Nem ez volt az első eset, hogy az áramfogyasztás miatt egymásnak estek.

Illusztrációa Forrás: shutterstock.com

A férfi agya azonban most eldurrant, fegyvert fogott és lelőtte feleségét, valamint a nő 28 éves fiát. A vérengzés után mentőt hívott szeretteihez, és megpróbált elmenekülni, de a rendőrség még a helyszínen elfogta és gyilkosság vádjával őrizetbe vette – írja a Tények a Mirror cikke alapján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.