Feszültség a Nyerő párosban: "Mondjuk ki, hebegett-habogott" - Muri Enikő kiakadt Hódi Pamelára

Forrás: RTL Klub -
Hódi Pamela Nyerő páros Muri Enikő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nyerő párosban a párok névtelenül tehettek fel kérdést egymásnak, Pamela válaszával azonban nem voltak megelégedve Muri Enikőék.

A Nyerő párosban mindig újabb és újabb kihívások elé állítják a versenyzőket, legutóbb egymásnak tehettek fel névtelenül kérdéseket, amikre mindenki előtt őszintén kellett válaszolniuk. Hódi Pamelához a következő kérdést intézték: "A közösségi médiában kitárulkozóan nyitottnak mutatod magad, ezzel szemben itt a villában a többiekkel zárkózott és távolságtartó vagy. Melyik az igazi éned?"

Hódi Pamela és Tóth Bence Forrás: RTL Klub

Erre válaszolva Pamela elmondta, nem érzi úgy, hogy a villában zárkózott lenne, ez manapság inkább a közösségi oldalakon jellemző rá, ugyan volt olyan időszaka is az életének évekkel ezelőtt, amikor ott is nyíltabban vállalta fel a magánéletét.

Az csak a nézők számára derült ki, hogy a kérdést Muri Enikő és Tóth Szabi tették fel, akik nem voltak elégedettek a válasszal.

"Arra lettünk volna kíváncsiak, hogy most akkor melyik az igazi énje? Mert ha ő azt mondja, hogy figyelj, én amúgy alapvetően egy zárkózott csaj vagyok és jobban meg tudok nyílni a közösségi média felületeken, akkor azt mondjuk, hogy ezzel nincsen semmi probléma... Akkor én is kapok egy olyan választ, hogy vele nem is kell olyan szinten foglalkoznom, hogy én nyissak felé, vagy elvárjam, hogy végre beszélgessünk már egyet, hanem akkor jó, ezt így elfogadom" - mondta Enikő. "Ehelyett elindult egy olyan ködösítést, amiben sem az alanyt, sem az állítmányt nem értettük" - folytatta Szabi. "Mondjuk ki, hebegett-habogott, nem tudott egy normális választ adni a kérdésre, amit feltettünk neki" - zárta le Muri Enikő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.