Tragédia! Iskolai edzésen vesztette életét két tinédzser

halál iskola edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Evezés közben csapott villám egy csapat amerikai kiskamasz csónakjába szeptember 15-én az orlandói Fairview-tavon. Bár társaik azonnal a segítségükre siettek, már nem tudták megmenteni az életüket.

A 12 éves Langston Rodriguez-Sane és a 13 esztendős Gavin Christman három társukkal együtt szokásos iskolai edzésüket végezték, mikor megtörtént a tragédia: a villám egyenesen a csónajukba csapott, mely ennek következtében felborult.

Forrás: Shutterstock

Rodriguez-Sane és Christman a vízbe esett. Bár csapattársaiknak sikerült visszafordítaniuk a hajót és partra húzniuk Rodriguez-Sane-t, a fiú szervezete két héttel később a kórházban feladta a küzdelmet. Christman holttestét 24 óra elteltével találta meg a kutatócsoport a vízben elmerülve. A két fiatalról a helyi evezőklub is megemlékezett hivatalos közösségi oldalán, családjuknak és barátaiknak sok erőt kívántak az elkövetkezendő nehéz időszakra – írja a New York Post.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.