Nemi erőszak és kényszerítés miatt körözték a Babócson elfogott fegyveres bűnözőt

Forrás: Shutterstock -
bűnöző elfogás fegyver nemi erőszak Somogy megye
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fegyveres bűnözőt az osztrák hatóság kereste, végül Somogy megyében sikerült elfogni.

Az osztrák hatóságok által keresett fegyveres bűnözőt fogtak el a rendőrök a Somogy megyei Babócson - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) hétfőn a police.hu oldalon.

A közlemény szerint az osztrák rendőröktől a Nemzetközi Bűnügyi Együttműködési Központon keresztül érkezett jelzés szeptember 29-én, hogy szexuális kényszerítés, fenyegetés és erőszak miatt keresik a belga-magyar kettős állampolgárságú férfit.

Az osztrák rendőröknek információjuk volt arról, hogy a 37 éves férfi Somogy megyében tartózkodhat, a nyomozók pedig még aznap este elfogták a férfit a Terrorelhárítási Központ segítségével.

A férfi nem tanúsított ellenállást az elfogáskor, azonban két gáz-, és riasztófegyvert találtak nála. A férfit előállították a Barcsi Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették. Kiadatásáról a későbbiekben dönt a bíróság.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.