Rátámadt párja édesanyjára a fiatal férfi: az asszony élettársát meg is sebesítette

Forrás: Shutterstock -
rendőrök támadás kés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A makói rendőrök befejezték a nyomozást egy helybeli férfi ügyében, aki rátámadt élettársa édesanyjára és annak párjára. A nyomozók magánlaksértés, zaklatás és könnyű testi sértés miatt indítottak ellene eljárást.

A 21 éves S. Olivér 2022. február 8-án élettársa édesanyjának otthona előtt szólalkozott össze párjával. Ezt látva az asszony behívta a lányát a lakásba, a férfit pedig megpróbálta elküldeni. Olivér ennek nem tett eleget és rátámadt a nő élettársára is, aki addigra az asszony segítségére sietett. A férfi egy seprűvel próbálta elüldözni a fenyegetőzőt, aki ekkor egy késsel megsebesítette a sértettet a kezén.

Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

Ezután a fiatal férfi és az akkor már ismét az udvaron lévő párja távoztak a helyszínről. A fegyverrel hadonászó feltételezett elkövetőt a rendőrség beavatkozó egységének munkatársai nem sokkal később elfogták. A Makói Rendőrkapitányságon magánlaksértés, zaklatás és könnyű testi sértés miatt indult ellene eljárás. A nyomozók az ügy vizsgálatát befejezték, az iratokat vádemelési javaslattal átadták az ügyészségnek - írja a Police.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.